MENU

Photography is Our Life

Hey guys, i'm coming back... Do you like photography ? Yeah, me too.. this an other of my photo.

What do you think about it? This is my Favorite photo, i also like this than other of my photo cause this is my best shoot photo .. hahaha.. 
I'm using Nikon D300 camera, this is a DSLR camera. Special for photography.



Ah, cape gue ngomong bahasa Inggris, please translate into English on wibiya toolbar.. 
Aduh cape deh gue kehabisan kata-kata nih.. Ada yang bisa bantu gag ? bingung mau nulis apaan tentang Photography.. *LOL* 
Eh gue ada tips biar hasil phot kita bisa jadi karya seni yang bagus lohhh ,,, mau tau gag ? 
Okay ikutan ini cara ya : 
1. Tahan napas... 
2. Liat situasinya kaya gimana 
3. Renungin sebentar 
4. Cari tempat atau frame yang cocok buat dijadiin photography apa enggak. 
5. Cari hal-hal baru yang belum pernah orang ketemuin....

Udah deh gitu aja.. kalo ada kurang tipsnya tambah sendiri aja ya... 
Hope you success on photgraphy ... 
If you have an idea about photography you can post your article at here Isjustyoga2.post2post@blogger.com , i'll be happy to get your tips here... 

thanks guys... :D



ABOUT THE AUTHOR
BAGUS FRAYOGA EFFENDI : Simple and cool! That's me! I like write and do copy paste on my post. I love photography and chatting with friends. Follow me on TWITTER!!! Don't forget! ^^ Artikel / posting tentang Photography is Our Life ini dibagikan oleh Bagus Frayoga Effendi pada tanggal 08 August 2010. Terimakasih atas kunjungan Anda pada blog ini. Kritik dan saran tentang Photography is Our Life dapat Anda sampaikan melalui kotak komentar dibawah ini.

Share this article :
 

Post a Comment

Leave comment please ...

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2010-2013. IsJustYoga1 - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...